RSS feed

*Zachte Joep*

Geplaatst op

fotoJoep op het dienblad en het bontje ernaast is Jubeltje Vandaag de vlag uithangen. Een klein poezenvlaggetje want Joep komt thuis uit het poezenhospitaal. Joep is een katertje, een gecastreerde natuurlijk en hij begon vorige week inene te wankelen en likte aan zijn piemelotje. Hij ging liggen en schreeuwde het uit. Niet om aan te horen. Ik meteen huilen want ik ben niet bestand tegen zoveel leed in eigen huis. Heb hem Rescue gegeven en Reiki. Hij kwam er van bij en ging weer aan de loop. Maar later was het weer goed mis. In het ziekenhuis werd hij ge’katte’riseerd. Oorzaak: blaasgruis. Elke dag even gebeld met de dokter. En gelukkig vandaag wordt hij ontslagen. Een pak van m’n poezenhart! Bijnamen Joep: Hopjesvla, Joepiedepoepie, Meneer Zacht en O, o, o, wat ben je toch een dummy. Bij Joep en zijn zusje Jubeltje zijn de pootjes wat hoog aangezet zodat ze er wat vreemd bijlopen en Hopjesvla heeft de neiging om veel om te gooien. Allemaal per ongeluk natuurlijk. Vooruit loopt de liefde en daarachter de kat!

Over Annette

Bezield stofje in de kosmos/dichterlijk fotograferend tekenares Leef bewust en vanuit m'n hart......

Volgende »

 1. Omdat ik zit te stoven hierboven…..gaat ik nu naar benee, helaas Jos en nog vele anderen kon je log niet bereiken, alweer….

  Beantwoorden
 2. fijn de poes weer thuis
  beterschap liefs Moon

  Beantwoorden
 3. jacob hesseling

  dat was steen poezen goed !

  Beantwoorden
 4. Veel beterschap, een schattig plaatje. Pffffffff heet he, ik kan theewater koken op mijn eigen voorhoofd. We hebben geen airco op het werk. Nog twee weken en dan vakantie, ik zie er naar uit

  Beantwoorden
 5. Dappere Joep

  Beantwoorden
 6. Heb je al wel eens bij Bep gekeken, staat bij mijn linken, doeggggggggg en een dikke kus.

  Beantwoorden
 7. Wat een jolig plaatje van Jubeltje en Joep. Wat fijn dat je kattekind weer thuiskomt. Katten zijn voor mij een gezinslid en als ze wegzijn, dan mis je ze enorm.
  Een dikke aai en een kriebeltje op zijn kop voor Joep en een kattengroet van mijn Duveltje
  Hydrangea

  Beantwoorden
 8. Hallo Annet, wat kun je gek zijn met die dieren he. Ik heb ook drie katten gehad en een hond en kanariepietjes. Ik woon nu op een flat en ik vind gewoon dat je dat een dier niet mag aandoen. Ik denk met heel veel weemoed aan ze. Annet, die diertjes, puur genieten he!

  Beantwoorden
 9. Zal het doorgeven aan Joep!
  Lieve groet!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: