RSS feed

‘Je bent mijn meisje. Lieve schat, hou zielsveel van je’

Geplaatst op

''''''

‘Ik wil je ontmoeten!

Ik ben heel erg verliefd op je.

Ik hou van je, ik hou van je”

(19.8. 2009 berichtte hij dat)

Gisteravond lees ik ‘ Ik zou opgelucht willen ademhalen, maar mijn ogen branden van een verlies dat ik niet begrijp’ – uit  Anne Vellinga’s meesterwerkje Sophie Genius Loci. De spijker op de kop! Ik begrijp het niet. En alles wat ik erbij haal siepelt m’n geest weer uit in warrige stroompjes.Ik  kan het geen handen en voeten geven. Alleen een kronkelig staartje dat een eigen leven leidt.

Ik wil graag fietsen. Vorig jaar ging het fout met opstappen. Ik viel bijna en er kwam een auto aan.

Het geheel afronden kan ik niet.

En m’n zinnen verzetten gaat moeilijk nu.

Alle vormen van communicatie zijn afgesneden, onder hele vreemde omstandigheden.

‘Kleine leugens behoeden hem’ staat in zijn persoonlijke horoscoop.

‘Annet wat is het mooi

tussen ons. Ik heb dit

nog nooit meegemaakt’

(SMS-je 11.8.2008).

Over Annette

Bezield stofje in de kosmos/dichterlijk fotograferend tekenares Leef bewust en vanuit m'n hart......

Volgende »

 1. Eens moet je loslaten …

  Beantwoorden
 2. Om over na te denken

  Beantwoorden
 3. ik kan enkel meevoelen

  Beantwoorden
 4. Marlou
  ik mis je
  ik begrijp…….  Beantwoorden
 5. Annet, lieverd, dit soort dingen valt niet te begrijpen. Liefde is volkomen irrationeel. Je wordt gek als je je vinger wilt leggen op het waarom.Vaak is er gewoon geen waarom. Iemand stopt met een relatie omdat hij of zij niet meer wil. Daar heeft diegene vaak geen rationele verklaring voor. Dan kan die ander nog zó proberen om een logische verklaring te vinden; die is er dan niet. Accepteren is het enige dat erop zit.
  Je hebt een aantal fijne jaren met hem gehad. Koester die. Houd vast aan de mooie herinneringen die je aan hem hebt. Dat het voorbij is, betekent niet dat het niets betekend heeft. Dat heeft het wèl, alleen geen leven lang.
  Ik zie het altijd zo; je mag soms met iemand meelopen in het leven en soms loopt iemand met jou mee. De een verdwijnt na een paar maanden, met anderen loop je wat langer en heel soms is er eentje die vele jaren met je meeloopt. En of iemand nou een maand, een paar jaar of een heel leven heeft meegelopen, de pijn en het verdriet van het verlies van een geliefde is er niet minder om. Maar je hebt wel je herinneringen aan een fijne tijd. Probeer die vast te houden. Want je moet toch door op je weg, waar je ongetwijfeld weer mensen tegenkomt die een poosje met je oplopen. ♥

  Beantwoorden
  • Sorry Annette, ik bemoei me met dingen die me niet aangaan. Een psychopaat is niet iemand die irrationeel verliefd wordt, en jij bent niet alleen met hem meegelopen, maar ook beroofd van van alles en nog wat. Excuus. Haal deze reactie maar weg.

   Beantwoorden
   • Joke vind het wel lief wat je schrijft. Hij heeft mij niet in de steek gelaten maar zichzelf. Hij wilde komen maar het kwam me toen niet uit die dag. Hij zag dat als een totale afwijzing wat het natuurlijk niet was. De tweede keer net zo….Een normaal iemand vraagt dan gewoon ‘wanneer komt het wel uit’ ……Ik heb bijna alles teruggevonden in de astrologie én dat hij een persoonlijkheidstoornis heeft…..Reacties die uit het hart komen vind ik het mooist tenzij je het echt op prijs stelt dat ik het weghaal…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: