RSS feed

! HIJ IS FIJN !

Geplaatst op

Als deze e-mail niet goed wordt weergegeven klik dan hier voor de online versie.
Voeg info@service.weblog.nl toe als veilige afzender, dan werken de linkjes meteen.

Weblog.nl
Beste Weblog gebruiker,

Sanoma Media zal per 1 maart 2013 Weblog.nl overdragen aan WordPress.com. De kwaliteit van Weblog.nl is al langere tijd niet op het gewenste niveau. Opkomende concurrentie van goede en gratis alternatieve blogdiensten heeft ons doen besluiten de dienst over te dragen aan een externe partij.

WordPress.com is een mondiaal grote en stabiele partij. Het platform wordt maandelijks door een miljard bezoekers bezocht en per dag worden er 900.000 berichten geplaatst. Verder zijn de technische mogelijkheden en designs die WordPress.com haar bloggers biedt zeer uitgebreid.

Wat betekent dit voor jouw blog?
Uiteraard stellen we je in staat om de inhoud van je blog te exporteren en over te zetten naar WordPress.com. We begrijpen heel goed dat de inhoud van je weblog heel waardevol is en daarom met zorg behandeld moet worden. Samen met WordPress.com zijn heldere instructies ontwikkeld, waardoor het exporteren uit Weblog.nl en het importeren in WordPress.com eenvoudig is. Daarnaast is er een online helpdesk die je bij vragen verder kan helpen. Aangezien Weblogl.nl technisch gezien al draait op WordPress.com zal het werken met WordPress.com niet veel anders zijn dan dat je op dit moment bij Weblog.nl gewend bent.

Start zo snel mogelijk met het aanvragen van een export van je Weblog! Het exporteren van je blog is mogelijk via de Weblog exportfunctie. Deze functie kan je vinden in je Dashboard onder het tabje Extra. Klik hier voor stap-voor-stap instructies hoe je je blog kunt exporteren uit Weblog.nl en vervolgens kunt importeren in WordPress.com. De link naar je export bestand krijg je per mail toegestuurd. Controleer dus vooraf of het emailadres wat aan je weblog gekoppeld is klopt. Dit kan je zien door te klikken op Instellingen en vervolgens op Algemeen. Wijzigingen die je ná de export op je Weblog maakt zullen niet in je export bestand worden meegenomen.

Wachtrij
Aangevraagde exports worden in een wachtrij geplaatst en vervolgens in volgorde van binnenkomst behandeld. Vanwege het grote aantal exports dat de komende weken zal binnenkomen, kan het langer duren dan normaal voordat je de mail met de link naar je export bestand ontvangt. Heb je na een week nog geen mail ontvangen? Neem dan contact op met de Helpdesk.

Verhuisbericht
Belangrijk! Het exporteren van je blog is mogelijk tot uiterlijk 1 maart 2013. Alle actieve blogs zullen, ook na de export, tot 1 maart live blijven staan op Weblog.nl, zodat je tot die tijd bezoekers van je blog kunt doorverwijzen naar je nieuwe blog op WordPress.com. Na 1 maart 2013 zal Weblog.nl niet meer bereikbaar zijn.

Vragen?
Mocht je vragen hebben over bovenstaand bericht, dan kan je uiteraard terecht bij onze Helpdesk. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Met vriendelijke groet,
Het Weblogteam

Je ontvangt deze servicemail op annettemarie.lemaire@telfort.nl, omdat je een weblog hebt. Wij gaan zeer voorzichtig met je persoonsgegevens om en doen er alles aan om deze gegevens zo goed mogelijk te beschermen. In ons privacy- en cookiebeleid kun je dit nalezen.
© 2013 Sanoma Digital The Netherlands B.V.
weblog.nl – onderdeel Sanoma Media Netherlands groep

Over Annette

Bezield stofje in de kosmos/dichterlijk fotograferend tekenares Leef bewust en vanuit m'n hart......

Volgende »

 1. Het is bij wilde spinnen af!

  Beantwoorden
 2. Ik begin er niet aan – te veel narigheid ervaren met weblog. nl. woorden onleesbaar, foto’s weg – en dat moet ik dus overzetten???!!! wie weet hoe mijn WordPress er ook nog eens door vernield wordt… al mijn berichten mogen weg, ze zijn zo gedateerd en niet meer voor herhaling interessant.
  Maar voor jou hoop ik dat het lukt. Succes!

  Beantwoorden
 3. Mooie uitdrukking Joke!

  Beantwoorden
 4. Ja dat is het juist, mijn bijdragen zijn persoonlijk….ik heb eigenlijk nooit ver teruggekeken om teleurstellingen te voorkomen….Zag wel dat er veel afbeeldingen verdwenen waren….én veel fouten waren ontstaan…Je kunt nergens je ‘ragge’ halen…..

  Kan me voorstellen Paul….

  Schrijven en iets moois ervan maken en van me af schrijven houdt me op de been!

  Alemetalum!!

  Beantwoorden
 5. Nee hoor…
  Weg weblog. Prima.
  Ik ben alweer opnieuw begonnen.
  Mooi… ENYA!!!

  Dikke kus en goed weekeinde en we maken er wat van…
  Marlou

  .

  Beantwoorden
 6. Goed nieuws, alles wordt overgezet! Jippie. Negen jaar blogjes geschreven met hart en ziel, alsof ik mezelf zou weggooien…..

  Ja ik vond ook nog echt wolvengehuil…zooooo prachtig…..

  Lichte luchten en vleugels voor jou Haarlems engeltje, haha 🙂

  Laifs Annet!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: