RSS feed

NU BLOGGEN

Geplaatst op

Art0557

Dit is mijn schaduwblog geworden. Waar ik lekker kan mopperen, foeteren, slaan met takken tegen bomen. Gooien met grint of opstuiven met een hoge rug.

Alleen al het feit dat WATERDRAGER het begin van mijn log hier heeft weggemaakt. In zijn Uranische snelheid. Mensen geboren op de 26 januari hebben een destructieve invloed. Nou dat kun je wel zeggen. Nee, over dat ene heb ik het niet. Dat waarover ik niet praten kan. Zelfs niet in mijn digischaduwboek. Maar astroloog Gary Goldscheider ik hou van je. Je hebt me zoveel kennis gegeven. Buiging, buiging om zoveel wijsheid, zoveel kennis.

Nog even een tuinmededeling, het roodborstje zingt nog steeds zijn lentelied, koolmeesjes inspecteren de kastjes, bromvliegen brommen nog door de kamer, het gras groeit nog steeds. En gistermorgen had ik nog bezoek van een mug.

Vanmorgen een heel vervelende sketch gehoord in Spijkers Met Koppen van de VARA over Jan Wolkers. Een persiflage, nu al, maar zoooo flauw. Zoiets doe je toch niet!

Maar ze doen het toch. En het klapvee moest nog lachen ook.

La Vache qui rit.

Naast de computer staat een enorme lidcactus die tientallen knopjes heeft!

p.s. ik hoorde het kierewietje ook want het is nog steeds………windstil…krokodillenweer…..gelukkig kan Adriaan van Dis ook niet tegen windstil weer…….ik bedoel maar…..you never walk alone……

Over Annette

Bezield stofje in de kosmos/dichterlijk fotograferend tekenares Leef bewust en vanuit m'n hart......

Volgende »

 1. Bomen met alleen bloemen en geen blad vind ik toch nogal incompleet. Maar mooie kleuren; het lijkt wel zo’n kamerscherm van een Japanse erotische prent…

  Beantwoorden
 2. Hoi Annet,
  het is net alsof het nog geen november is, maar het is toch heus zo. Mijn geraniums staan nog steeds prachtig. Ze zijn zelfgekweekt en ik ben er o zo trots op !!

  Ja leedvermaak, ik houd er ook niet van. Mensen die zijn overleden, die moet je met rust laten, dat geeft geen pas !!!

  Een heel fijn einde van de week.

  Veel liefs
  Monique

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: