RSS feed

**LUCHTIG WATER**

Geplaatst op

fotoEr worden nu al kinderen geboren met laarsjes aan een snorkeltje en zwemvestjes om Ze komen voor het nieuwe klimaat om ons te laten zien hoe het wordt met inkopen doen in een bootje naar de kapper in je blootje Ze leren ons te dobberen op mooie dagen en beantwoorden al onze watervragen Hoe je een ei moet koken in een boom ze komen onze ogen drogen als we op zoek zijn naar onze potten en pannetjes verwelkom ze al die luchtige watermannetjes Annet Lemaire – kunst: Monet

Over Annette

Bezield stofje in de kosmos/dichterlijk fotograferend tekenares Leef bewust en vanuit m'n hart......

Volgende »

 1. fred van der wal

  geestig!

  Beantwoorden
 2. Dank je wel Fred!

  Beantwoorden
 3. De pc doet het niet. Ik zit nu achter of voor een appeltje en daar kan ik niet aanbevelen.
  Ik heb ook altijd pech, zou de Dikke Deur zeggen

  Beantwoorden
 4. Hij is weer aan de praat. Wat een heerlijk weer en ik zat op de bank met onbekende pijnen. Gelukkig vanmorgen buiten gezeten.

  Beantwoorden
 5. Waar zijn Flax en Fravapa toch? Waar zijn ze henen, ik kan er wel om wenen, drup, drup, drup.

  Beantwoorden
 6. ooit zag ik een film met kevin cosner in de hoofdrol…. hij behoorde tot het watervolk; had kieuwen achter zijn oren en vliezen tussen zijn tenen 😉

  Beantwoorden
 7. What’s new Pussycat:>)

  Beantwoorden
 8. Eergisteren schreef ik een waardeloos log, komt dat op de veurpagina en na talloze logjes waarover ik tevreden was zo van ‘heb ik dat geschreven?’die blijven dan nou ja ik ga toch aan de mopper en dat mag niet he da’s een taboe.
  Boe!

  Beantwoorden
 9. He lieve Annet, grappig maar maant tot nadenken en bezuinigen, sterkte met de pijn.
  Over op de voorpagina komen, mijn eerste keer kwam ik daarop te staan met een Lego-emmer op mijn hoofd, oei, wat vond ik dat zonde van al die andere bijdragn van mij die ik het zo gegund had, ik herken dat gevoel van jou, kus, kus, van een zusje waterrus met watergolf, in heur haar.

  Beantwoorden
 10. Ik was het heus, maar het is feest op het weblog van de vk, het doet het vaak niet. Maar nu was het mijn schuld, was vergeten in te loggen, nou, je stijgt al aardig, je lijkt de waterspiegel wel.

  Beantwoorden
 11. Mooi klein versje en het is ook nog geen eens overbodige luxe, die snorkeltjes en zwemvestjes…
  Hier in Zuid-Holland Zuid regelmatig hele natte voeten (niet in huis maar wel in de tuin en de naast gelegen polder). Volgens mij vriend moeten we over niet al te lange tijd verhuizen naar een plek boven NAP… 🙂

  Beantwoorden
 12. @Zilver: wat ik heb weet ik niet: vreselijke steken boven m’n heup zeg maar, ondraaglijk, ik heb al vaker pijnen gehad van het een of ander maar dit! Met een Lego-emmer op je hoofd!:>)))
  O, ja ik dacht ook dat de code was dat je je dan vaak moest bloggen als je blauw was, ach ik hou maar op, het lijkt er ook op dat ik verslaafd raak! Ik MOET schrijven. Doe, doe, zusjelief
  @Canina: het is al een ouder verske, ik wacht maar even op inspiratie, is bloggen wel gezond vraag ik me af?

  Beantwoorden
 13. Kom hier maar naar toe Canina, het schijnt hier tamelijk droog te blijven

  Beantwoorden
 14. Flax ligt onder de wol
  en Frap die maakt er even een potje van zoals je al gezien hebt.
  Je Monet heeft wel verdomd heldere kleuren!

  Beantwoorden
 15. Lieverd, ik kom even buurten. Met water heb ik vooral dat ik het fijn vind om er van een afstandje naar te staren. 🙂
  Pijn is rot, diep ademen, er ‘doorheen’ puffen helpt, zegt zij die er ook geen verstand van heeft.
  Dikke kus, voel je beter. 🙂

  Beantwoorden
 16. Annnet, laat er naar kijken, hopelijk zit er gewoon wat vast en kan men het voor je losmaken, is erg lekker dat gekneed bij de billen er er boven, maar je weet maar nooit, als het zo pijnlijk is, is het een signaal, luister er na! Kus op de zere plekjes en veel liefs van je weblogzusje.
  Ohhhhhhhhh, ja, voor in het blauw kiest een andere blogger je uit en voor in de krant, dat doet de baas van deze "boevenbende"
  Als je genoeg reacties heb, 4, dan komt je op de voorpagina en elke reactie laat je hoger stijgen en dan kun je ook nog door je aanbevelingen op de voorpagina komen, of als de redactie je kiest, maar de redactie (wie zijn dat allemaal) houdt niet van rijmpjes en grapjes, die houdt meer van oud nieuws wat je ook in de krant van gister kunt lezen, nieuw nieuws, met een knipoog, de aanzet tot vrede en natuurlijk leven, krijgt hier een plekje, maar de zon mag er nimmer op schijnen, bay, bay, tante drop en paardjes en poesje van mooie kunst tot prachtgedicht en visie.Reactie is geredigeerd

  Beantwoorden
 17. Frap: wat leuk dat je even langs komt kleuren
  @Jezzebel: je kwam langs, ik voelde het, dacht aan je, ik heb rare pijnen, en ik heb het niet op de reguliere geneeskunst, ze kijken niet naar de mens, maar naar de kwaal, knuf:>)
  @Zilver: oh ja dat blauw misschien bedoelde ik wel de voorkant, ik moet nog steeds lachen om je emmer………….vannnacht zelfs nog!
  Dag lieve tante Nivea, dank voor je uitleg

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: