RSS feed

*Laat die mannen toch met hun hengels!*

Geplaatst op

Niet erg invoelend van de Dierenpartij (welke dieren zitten erin eigenlijk?) om de vredige hengelaar aan te pakken. Laat die vissertjes in het riet. Laat ze blijven genieten van de zilveren golfjes die zo rustgevend klotsen en kruipen over het wateroppervlak. Laat ze genieten van het gestaar in het niets en de eeuwig boeiende luchten te bekijken. Even los van het wief:>) Niet dan ja toch? Die visjes moeten gewoon beter uitkijken. Ze zien toch wel dat er een draadje aan het wurmpje hangt? Stom om dan toe te happen. Het is een leerproces voor de vis. Dierenpartij: pak de grootschalige visserij aan. Er is nu al geen schol meer te krijgen. Ook al zijn de zeeslepers kleiner geworden. Te groot zijn ze nog altijd. Aan boord hapt en hijgt van alles naar lucht. Een goeie visser heeft natte handjes en gunt de vis zijn element, het water weer. Of hij eet ze lekker op. Een lange doodsstrijd op het droge blijft ze bespaard. Van dieren houden is ook van mensen houden.

Over Annette

Bezield stofje in de kosmos/dichterlijk fotograferend tekenares Leef bewust en vanuit m'n hart......

Volgende »

 1. Beetje snel geschreven moet (mag) boodschappen doen o.a. een potje rolmops!

  Beantwoorden
 2. Oh….eet jij visjes uit een potje…hoeveel hengeltjes zijn dat ….of was het uit een Net van een groot schip….haring uit de zee….zwem in Annets maag voor 2….Vis eten is heel gezond!

  Beantwoorden
 3. Hoi Annet, wij eten vandaag ook vis. Haring met ui en gebakken kibbeling. Zouden ze dat bij de partij voor dieren nog wel durven, nu ze zich zo duidelijk in hun argumenten verslikt hebben?
  (PS het adres van mijn weblog is gewijzigd)

  Beantwoorden
 4. groot gelijk ik ben ook visser maar ik wil ook veearts worden als al die ‘anti’ vissers gelijk hadden dan zou ik dat ook niet willen worden

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: