RSS feed

*Ik moet nog zoveel doen*

Geplaatst op

fotoEr is nog zoveel te doen. Ik moet nog: 60 meels beantwoorden de krabben van de fluizen ontdoen de manen van de pony’s ontwarren geheimen oplossen (althans proberen) de plinten van de plinkeplankemuizenholen aantikken iemand een por verkopen een ander oppeppen en zeggen ‘ga toch leven!’ randjes van de tuin afsteken lange wandelingen maken elke dag de badkamer aanzwiepen zes boeken uitlezen diverse bladen doorspitten de vensterbanken ontdoen van bladeren en poezenharen de hond in het sop doen de schuur opknappen de kippen oppoetsen Snorharen opmaken en versturen Oortjes naar Voren afmaken en versturen de ramen wassen! vertellen dat de auto (het brik) moet worden gekuist minder spelfouten maken meer tekenen kleding verstellen niet denken aan verdwenen vriendinnen geen schuldgevoelens hebben niet denken aan ‘hoehetzoukunnen’ zijn niet denken aan mijn broer die hier nog nooit geweest is mijn moeder vergeven Leven in het NU en genieten van kleine dingen en af en toe een hapje nemen van het een of ander niet vergeten te dagdromen en droomdenken over een mandje vol jonge poesjes en twee Shetlanderveulens galopperend in de wei (en ‘ik moet’ vervangen door ‘ik mag’)

Over Annette

Bezield stofje in de kosmos/dichterlijk fotograferend tekenares Leef bewust en vanuit m'n hart......

Volgende »

 1. Ja, dat is mooi, ik mag, want het is een voorrecht om te leven en dan alle dingen proberen een goede wending te geven, ik zal je niet opzadelen, met alles wat ik vandaag nog maar, maar ik zet moedig door en doe stukje voor stukje.
  Mijn vakantie is om, mijn flat bijna ingepakt en mijn hart vol van mijn nieuwe huisje, ik zet mijn verstand op nul en ga door en eens zit ik met mijn benen op een stoel met een kussen in mijn rug en geniet va de liefjes (je vraag) die ik heb gezaaid!
  Dag lieve Annet.

  Beantwoorden
 2. kippen oppoetsen, dat lijkt me het einde’…… Er bestaat een boek met de titel :’ Altijd al iets van plan! Doe het Dan!’

  Beantwoorden
 3. @Annet,
  ik had vanmiddag een reactie bedacht van: wat vervelend voor je, daar heb ik helemaal geen last van. Maar gelukkig had ik die niet weggestuurd :-).
  Ineens schoot me te binnen dat die ellendige lijstjes bij mij in de loop van de dag veranderen: ’s ochtends vroeg ‘mag’ ik nog allerlei dingen, ook wel eens iets leuks of zomaar even niksen of naar muziek luisteren als ik ondertussen ‘mijn handen laat wapperen’, of van het mooie weer genieten of dromen. Maar ’s avonds ben ik moe en ga mezelf toch verwijten dat ik eigenlijk niet genoeg gedaan heb, dat het beter gekund had en meer. Waarschijnlijk moeten we er echt iets aan doen, alleen ben ik nu te moe…
  lieve groet,
  Maria-Dolores

  Beantwoorden
 4. En dan ‘lekker achterop bij vader op de fiets’ van Paul van Vliet dacht ik en ook aan dat liedje ‘ik moet nog de zon onder zien gaan’ zoiets.
  Gewoon go with the flow, je laten meestromen op de golven van het leven ~~~~~~~~Zilver, Cor en Maria-Dolores

  Beantwoorden
 5. Zilver het komt allemaal goed met de verhuizing. Het is inderdaad heel spannend. Leuk dat je ons erin deelt:>) *** Blogkus van Annet x

  Beantwoorden
 6. Sorry Zilver,
  dat jij ons in je verhuizing deelt, maar ik er niet eens naar gekeken heb. Maar ja, ik moet ook zo veel DOEN…
  Succes ermee,
  Maria-Dolores

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: