RSS feed

*Oom Faas overleden*

Geplaatst op

fotofoto: Tante Mona en dochter Antoinet  en benjamin Michaël Wilkes

Net hoor ik dat Faas Wilkes is overleden. Een tijdje terug op twee juni plaatste ik nog een logje over hem. Toen Jan Mulder een stukje aan hem wijdde een paar jaar terug in het linkerhoekje van de krant stuurde ik hem in een vlaag van enthousiasme een foto van Faas met zijn familie en ik erbij in een bootje op hun vakantieadres eind jaren zestig. Had ik dat nu maar niet gedaan. Jan Mulder bedankte nooit. Zelfs niet toen ik begin dit jaar nog aan hem vroeg ‘was je blij met de foto Jan?’ Niks, nada, njente. De Groningse mopperpot!

Al die tijd zijn ze, oom Faas en tante Mona aan het Kastanjeplein in Rotterdam-Schiebroek blijven wonen. Ik herinner me het goede huwelijk (voor zover ik dat wist) en de passie tussen die twee. De goedaardige wat stuurloze oom Faas en de opvliegende, doelgerichte beeldschone tante Mona. Doelgericht waren ze allebei:>) (grapje)

Over Annette

Bezield stofje in de kosmos/dichterlijk fotograferend tekenares Leef bewust en vanuit m'n hart......

Volgende »

  1. Dit heb ik geschreven omdat ik vroeger bevriend was met Antoinet. Mijn serieuze stiervriendin. Ik kwam er veel over de vloer. Vandaar:>) Erg somber kan ik niet zijn want (ik zei nu eenmaal oom) Faas heeft een prachtig leven gehad!

    Beantwoorden
  2. Uniek Annet zo van dichtbij

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: