RSS feed

*Domweg gelukkig in Gieterveen*

Geplaatst op

Misschien ben ik wel te dominant voor het weer. Ik wil dat het weer zo is dat ik me er prettig bijvoel. Een weinig realistische wens maar ik probeer het iedere keer weer. Vandaag dus: ‘mijn’ ideale weertype. Alsof ik op vakantie ben! Wind en zon vormen een aangenaam duo waarin het prettig leeft. Boven het Schipperspad weer een grote variatie aan wolken. Kies maar uit. En wolk met een gat doet denken aan een donut. In de andere vormen zie ik kunst. God of de natuur was zich weer lekker aan het uitleven. Langs het pad bloeit nu volop Sint Janskruid. Als straks het Sint Jacobskruiskruid bestreden wordt kun je je makkelijk vergissen. Ook het gele rolklaver komt in aanmerking voor een vergissing. En dan het hoge biggekruid. Ook alweer in het geel. In het gerst zijn verschillende omgeslagen stukken te zien. Van bovenaf lijken ze misschien op graancircels. Maar dat red ik niet. Ik kan nog steeds niet vliegen. Als ik een rode libelle was wel. Rupsen en diverse libellen vliegen over het pad. Net als sprinkhanen. Het zijn er veel. De wei ernaast wemelt van witte vlinders. Domweg gelukkig in Gieterveen.

Over Annette

Bezield stofje in de kosmos/dichterlijk fotograferend tekenares Leef bewust en vanuit m'n hart......

Volgende »

 1. heerlijk, domweg gelukkig te zijn!…

  Beantwoorden
 2. Lidy: ze komen niet erg vaak voor daarom zijn ze zeldzaam: momenten van geluk.

  Beantwoorden
 3. Heerlijk zo’n geluksmoment!

  Beantwoorden
 4. Parels zijn de gelukskinderen van de liefde, een oester koestert ze totdat ze mogen uitzwerven, misschien zeldzaam zeker in schoonheid, komen ze toch soms op je pad en brengen geluk.

  Beantwoorden
 5. Fijn moment…dat voel je zo!
  Kwam via Indigo op je log. Mooi log..ik kom vaker. Mocht je mijn log ook eens willen bekijken: http://citatenpraat.web-log.nl

  Beantwoorden
 6. …….en de libelle fluisterde zachtjes in haar oor; domweg geluk is misschien wel het allerbeste geluk wat er bestaat. Niet over nadenken, alleen maar ervaren!

  Beantwoorden
 7. Mooi gezegd: Lidy, Indigo, Jacqueline……….en je vlinders prachtig Berbara…………..

  Beantwoorden
 8. Fijn he, niet meer zo heet, maar gewoon lekker zonnig en dan al die miertjes en piertjes, zalig, de natuur is zo mooi.
  Prachtig he, hoe die wolken nu zijn, gewoon zalig spannend weer.

  Beantwoorden
 9. Ik om ook een keertje kjken naar je vliegende rupsen. 🙂

  Beantwoorden
 10. Mooi hè, die natuur en zo lekker dichtbij. Je hoeft niet ver weg om intens te kunnen genieten.
  Heerlijk weertje weer, een beetje zon, een beetje wind, af en toe een beetje vocht, wat wil je nog meer. Mijn plantjes zijn intusen super tevreden en laten dit blijken door heel mooi te bloeien er weer lekker groen ui te zien.
  De paddenvisjes zitten midden in de metamorfose tot pad en zien er super leuk uit. Vandaag of morgen verlaten ze de ouderlijke vijver. Hopelijk komen ze af en toe weer even buurten !!!
  veel liefs
  http://mutabilis.punt.nl

  Beantwoorden
 11. Gezelli:>) Monique en Zilvertje

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: