RSS feed

*Koken met Gijs Knakworst*

Geplaatst op

fotoOmdat Gijs meestal kookt van woede heeft hij zich nu gestort op een nieuw recept: Koken met kaas men neme: een stuk boerenkaas een stuk of wat kippenoogleden wat haatzaad een lieveheersbeestje enkele runderlellen Kook de kaas tot het over de pan stroomt. Voeg de ingrediënten erbij. Goed roeren. Leg twee boterhammen op een bord en giet de gesmolten kaassmurrie over het geheel. Kijk uit het is gloeiend heet. Dus blazen maar! Als toetje nemen we: ramflam met woeisaus. Eet smakelijk!

Over Annette

Bezield stofje in de kosmos/dichterlijk fotograferend tekenares Leef bewust en vanuit m'n hart......

Volgende »

  1. Tip: eet een blaadje lauwervel tegen de oprispingen.

    Beantwoorden
  2. Die zwarte poes die daar zo lekker doet of ie slaapt zal er ook wel wat van lusten, en anders ik wel.

    Beantwoorden
  3. Je kan het ook laten inkoken tot hotseflotsjes.
    Dat deed tante Wubbegje uit Tweede Exlooërmond altijd als ze last had van haar exzeem en dan opbakken met spronkwormen.

    Beantwoorden
  4. Oh heerlijk gerechtje zo, Annette, ik wil je laten weten dat ik je nog niet vergeten ben, je mailtje is ontvangen

    Beantwoorden
  5. Hey Inn, we hebben je juist nu nodig.
    Blessed be!

    Beantwoorden
  6. Wat is er ?

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: